Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/splendidclub.nl/httpdocs/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854 Disclaimer – Splendidclub

Op deze pagina vindt u de disclaimer van www.splendidclub.nl, zoals deze beschikbaar is gesteld door Splendid BV. In deze disclaimer geven wij aan onder welk voorbehoud wij de informatie op onze website aan u aanbieden.

Intellectueel eigendom

Het gebruik van de informatie op deze website is gratis zolang u deze informatie niet kopieert, verspreidt of op een andere manier gebruikt of misbruikt. U mag de informatie op deze website alleen hergebruiken volgens de regelingen van het dwingend recht.

Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Splendid BV is het niet toegestaan tekst, fotomateriaal of andere materialen op deze website her te gebruiken. Het intellectueel eigendom berust bij Splendid BV.

Let op!

Mocht U op enige tijd het boekenlidmaatschap op willen zeggen, dan kan dat door een email te sturen o.v.v. Opzeggen Lidmaatschap naar Alfred Vlaar via info@splendiduitgeverij.nl, U dient er rekening mee te houden dat na het verzenden van de opzeg-email, er nog eenmalig een pakket wordt toegezonden. Mocht het zo zijn dat u na het ontvangen van het eerste pakket niet tevreden bent en af wilt zien van uw lidmaatschap, dan kan dit herroepen worden door het pakket binnen 14 dagen gefrankeerd aan ons terug te sturen.