Adreswijziging

Mocht je hebben besloten lid te worden en ga je binnenkort of in de toekomst verhuizen geef het dan tijdig door zodat wij dat in onze adminstratie ook kunnen doorvoeren en alles verstuurd kan worden naar het nieuwe adres zoals je gewend bent.

Pakket Niveau

Beste leden, elk mens is anders en de een leert sneller of langzamer dan de ander. Daarom kan het zo zijn dat jullie kind toe is aan een ander leesniveau. Geef dat even door via het onderstaand formulier zodat we dit aan kunnen passen in de administratie.


Korting

Korting? Zul je jezelf misschien afvragen. Kan dat zomaar? Nee dat kan niet zomaar, maar wel bij specifieke situaties. Niet iedereen heeft dezelfde cashflow, en wij bij de Splendidclub zijn van mening dat alle kinderen het recht hebben fijne boeken/boekjes te kunnen lezen, dus willen wij mensen daar in tegemoet komen. In het contactformuler hier beneden wordt je gevraagd je situatie uit te leggen en dan gaat ons team kijken wat we aan kunnen bieden. Daar komen we vast wel uit.


Opzeggen

Als de boeken toch niet in de smaak zijn gevallen of u wilt zich om een andere reden uitschrijven dan kunt u via de bovenstaande link het lidmaatschap beëindigen. Dit verschilt per abonnee wanneer dit mogelijk is. Wanneer u een lidmaatschap heeft afgesloten voor zes maanden dan kan dit uiteraard na de zesde maand en hierna is het maandelijks opzegbaar. Voor abonnees die een maandelijks lidmaatschap hebben afgesloten of mee hebben gedaan aan onze Facebookactie is het natuurlijk maandelijks opzegbaar. Graag horen wij ook waarom u het lidmaatschap wil stopzetten.

Andere vragen

Heeft u een andere vraag? Stuur dan gerust een bericht door op de bovenstaande link te klikken.