Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/splendidclub.nl/httpdocs/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854 Voor Leden – Splendidclub

Adreswijziging

Gaat u binnenkort verhuizen geef dit dan tijdig door zodat wij dit in onze administratie kunnen verwerken.

Pakket Niveau

Elk kind is anders en de een leert sneller dan de ander. Daarom kan het zo zijn dat jullie kind toe is aan een ander leesniveau. Geef dit even door via het onderstaand formulier zodat we dit aan kunnen passen zodat uw kind de volgende maand een pakket krijgt dat bij hem/haar past.

Korting

Korting? Zul je jezelf misschien afvragen. Kan dat zomaar? Nee dat kan niet zomaar, maar wel bij specifieke situaties. Niet iedereen heeft dezelfde cashflow, en wij bij de Splendidclub zijn van mening dat alle kinderen het recht hebben om te kunnen lezen, wellicht kan de Splendidclub u hiermee helpen. In het contactformuler hier beneden wordt je gevraagd je situatie uit te leggen en dan gaat ons team kijken wat we kunnen regelen. Daar komen we vast wel uit.

Frequentie aanpassen

Vind je het pakket heel leuk maar is het gewoon te veel om maandelijks te ontvangen? Dan is het aanpassen van de levering een perfecte oplossing. Geef aan ons door om de hoeveel maanden je één pakket wenst te ontvangen. Er veranderd verder niks aan de inhoud en de prijs van het pakket.

Opzeggen

Als de boeken toch niet in de smaak zijn gevallen of u wilt zich om een andere reden uitschrijven dan kunt u via de bovenstaande link het lidmaatschap beëindigen. Dit verschilt per abonnee wanneer dit mogelijk is. Wanneer u een lidmaatschap heeft afgesloten voor zes maanden dan kan dit uiteraard na de zesde maand en hierna is het maandelijks opzegbaar. Voor abonnees die een maandelijks lidmaatschap hebben afgesloten is het natuurlijk maandelijks opzegbaar. Graag horen wij ook waarom u het lidmaatschap wil stopzetten.

Andere vragen

Heeft u een andere vraag? Stuur dan gerust een bericht door op de bovenstaande link te klikken.